Goodnews.ua


Навіщо варять сало: оригінальний спосіб засолювання

Декабрь 01
16:31 2022

Сало – відомий та улюблений багатьма продукт, який практично повністю складається із насичених жирних кислот. Свиняче сало є будівельним матеріалом для клітин в організмі, впливає на утворення гормонів і бере участь у обміні холестерину, виводить токсини з організму.

Сало доречно виглядатиме на столі не тільки до обіду, але і як закуска до застілля, якщо тонкі та апетитні шматочки покласти на чорний хліб та прикрасити зеленню. Втім, якщо закуска потрібна терміново, то можна спробувати незбитий спосіб засолювання вареного сала.

Як засолити сало по-швидкому

Господині нахвалюють оригінальний спосіб засолювання вареного сала. Суть у тому, що потрібно варити свинячий відріз у каструлі з готовим розсолом. Такий спосіб приготування прискорить процеси пом’якшення сала, і засолювання пройде куди швидше. Для посилення аромату можна додати часник.

Розчин для варіння готується з розрахунку: на 1 літр води взяти ½ склянки солі, щіпку горошку чорного перцю та лавровий лист.

Сало буде готове вже за 30-40 хвилин. Готовий продукт необхідно настояти в розсолі до охолодження.

Тонкий шматочок сала можна скрутити в рулет і закріпити, вийде апетитна нарізка, яка виглядатиме вельми привабливо.

Источник: pixelinform.com

Share

Статьи по теме

Останні новини

Анхелино спас Рому от поражения в матче с Наполи

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua