Goodnews.ua


На Житомирщині після візиту друзів у чоловіка обчистили банківський рахунок

Ноябрь 30
04:12 2020

У Новограді-Волинському правоохоронці викрили місцевого жителя у крадіжці банківської картки та розпорядженні чужими коштами. Нині триває досудове розслідування, а правопорушнику може загрожувати до п’яти років позбавлення волі.

До поліції із заявою про крадіжку звернувся 58-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що виявив зникнення з власного банківського рахунку близько 2 тисяч гривень, а платіжної картки вдома не знайшов.

Поліцейські з’ясували, що картка зникла з помешкання заявника після того, як у нього в гостях побували знайомі. На телефон чоловіка почали надходити сповіщення про платежі у різних торгівельних закладах міста, допоки рахунок не був спустошений.

Як встановили оперативники карного розшуку, пін-код до карткового рахунку був відомий багатьом друзям чоловіка, оскільки він мав ваду здоров’я, проживав самотньо і час від часу просив знайомих сходити до магазину за покупками.

Зрештою поліцейські встановили того, хто скористався необережністю чоловіка: 42-річний містянин визнав, що під час гостювання та спільного розпиття алкогольних напоїв у заявника вдома, викрав картку. Згодом, під приводом походу до магазину нібито на прохання господаря, дізнався пін-код в інших гостей й пішов витрачати гроші на власні потреби. Коли кошти закінчились — викинув картку у смітник.

Нині триває досудове розслідування за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Законодавством таке діяння карається арештом на строк від 3 до 6 місяців або обмеженням чи позбавленням волі на строк до 5 років.

Источник: ruporzt.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

В Шахтере сообщили, что сделали с игроком, который унижал Полесье

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua