Goodnews.ua


На Вінниччині затримано злочинну групу, яка збувала наркотики через Telegram

Май 07
21:03 2019

Прокуратура спільно з поліцією Вінниччини повідомляють про затримання в регіоні організованої злочинної групи, яка збувала наркотики через соціальні мережі та месенджери.

Як йдеться в повідомленні прокуратури, “у Вінницькій області викрито, організовану злочинну групу, якою упродовж 2018 року на території міста Вінниці, через всесвітню мережу Інтернет, шляхом здійснення прихованих закладок з використанням месенджеру «Telegram», здійснювався збут особливо небезпечних наркотичних засобів”.

Зокрема, за даними правоохоронців, ідеться про такі наркотики як метамфетамін, PVP, LSD, канабіс та інші “в особливо великих розмірах”.

“Членам організованої групи, до якої входили молоді люди, повідомлено про підозру у вчиненні особливо тяжких кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 307 КК України. На даний час досудове розслідування йде до завершення”, – йдеться в повідомленні прокуратури.

Довідково: санкцією ч. 3 ст. 307 КК України встановлено кримінальну відповідальність у виді позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Источник: vezha.vn.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Уже 16 сервісних центрів МВС можуть надавати послуги в укриттях – ГСЦ

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua