Goodnews.ua


На столичній Оболоні правоохоронці затримали крадія інтернет-обладнання

Март 26
15:48 2021

Чоловік скоїв злочин, перебуваючи на випробувальному терміні за вчинення аналогічного правопорушення. Тепер йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Під час відпрацювання Оболонського району біля під’їзду багатоповерхівки на вулиці Петра Калнишевського правоохоронці помітили підозрілого чоловіка з великим наплічником. Правоохоронці вирішили зупинити чоловіка для перевірки.

У ході поверхневого огляду поліцейські виявили два комутатори, які належать інтернет-провайдерам. Вартість обладнання складає понад десять тисяч гривень.

2165121937_3816735428382200_3921645170328905345_n.jpg (163 KB)

Далі правоохоронці встановили, що чоловік зламав замок дверей у технічному приміщенні та за допомогою спеціального знаряддя відчинив контейнер і викрав інтернет-обладнання. У подальшому правопорушник видав поліції комутатори, які раніше викрав та зберігав дома.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 40-річний киянин, який кілька місяців тому отримав вирок за крадіжку та перебуває на іспитовому терміні.

Фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Оболонський районний суд столиці вирішує питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Источник: cripo.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Гути раскритиковал выступления главной звезды Реала

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua