Goodnews.ua


На Кропивниччині злодій-"гастролер" накрав кабелю майже на 200 тис. грн

Сентябрь 25
16:03 2018

Поліцейські затримали жителя іншої області, який викрав кабель, позбавивши громадян телефонного зв'язку і доступу до мережі Інтернет

Про це повідомляє Depo.Кропивницький з посиланням на сектор комунікації поліції області.

Із повідомленням про злочин до Онуфріївського відділення поліції звернувся керівник місцевого відділення підприємства зв'язку. Правоохоронці встановили особу злодія та повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

На місці події поліцейські виявили і вилучили частини пошкодженого кабелю, рукавички, інструменти, а також автомобіль, який використовувався для перевезення краденого. Нині вирішується питання про накладення арешту на транспортний засіб.

За даними підприємства зв'язку, з оглядових колодязів викрадено кабелю на суму близько 190 тисяч гривень. Остаточну суму завданих збитків буде встановлено після обрахування вартості відновлювальних ремонтних робіт.

Поліцейські проводять розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Стосовно підозрюваного обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Источник: kr.depo.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

НБА обнародовала даты проведения звездного уик-энда-2025

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua