Goodnews.ua


На eBay продають незвичайний автомобіль у вигляді катера

Март 25
02:32 2020

На сайті eBay з’явилося оголошення про продаж незвичайного транспортного засобу. Такий автомобіль побудований на базі мікроавтобуса Ford E-350 (Econoline) 1995 року і виглядає як справжня човен на колесах. Саморобку оцінили в 55 тис. доларів.

На будівництво такого автомобіля пішло шість місяців. Крім мікроавтобуса Ford, в основу саморобки ляг 7,3-метровий човен Sea Ray Cabin Cruiser, який і виконує роль кабіни.

Як зазначає автор оголошення, під час робіт фургон повністю перефарбували, а всі дерев’яні елементи відновили і заново покрили лаком. Також замінили килимове покриття в салоні. Такий «лодкамобіль» має бічні дзеркала, покажчики повороту і стоп-сигнали, щоб його можна було експлуатувати на дорозі.

І хоча зовні транспортний засіб має вигляд звичайного катера, його салон повністю повторює такий у фургона Ford. Лише деякі предмети нагадують про незвичайну зовнішність, такі як компас, судновий дзвін і килимок з написом «Ласкаво просимо на борт».

У рух «лодкамобіль» приводиться в рух стандартним V8, такий двигун із заводу встановлювався на Ford E-350. Список додаткового устаткування включає в кондиціонер і корабельний гудок.

1LODKA_004.jpg (97 KB)

2LODKA_003.jpg (96 KB)

3LODKA_002.jpg (82 KB)

4LODKA_001.jpg (103 KB)

Источник: uamotors.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

У столиці Латвії відбудеться благодійний концерт на підтримку захисників України

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua