Goodnews.ua


Місто-ковзанка: курйозні відео про ожеледицю в Києві підривають мережу

Декабрь 11
21:29 2020

Столичний льодовий атракціон, який утворився на вулицях внаслідок дощу й морозу, вразив кожного. Найменший крок був схожий на квест, а місія "не впасти" — часом нездійсненною.

Українці — сильна нація. Ніхто та ніщо не здатне поставити їх на коліна… окрім суцільної криги. Такого "апокаліпсису" в Києві не було вже давно, і все б нічого, але це дуже травмонебезпечно. Так, щоб не сумувати, юзери жартують та завантажують курйозні ролики.

Люди змушені шукати бодай клаптик не слизької поверхні, що не так просто. Окрім того, міська влада очікувала негоду. Мовляв, були готові до всього, але не до такого "сюрпризу". Тепер комунальники "воюють" з льодом, а користувачі соцмереж не припиняють спамити смішними роликами.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Dmitriy Monatik (@monatik_official)

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от KIEV_news (@kiev_news_city)

Источник: lux.fm

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Барселона уверенно разгромила Вильярреал — Спорт bigmir)net

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua