Goodnews.ua


Майк Тайсон закликав бойкотувати Hulu через серіал про його життя

Февраль 28
13:32 2021

Стрімінговий сервіс Hulu оголосив про розробку міні-серіалу «Залізний Майк», який розповість про життя Майка Тайсона. Правда, його творці вирішили не залучати до проекту самого боксера. У відповідь він закликав бойкотувати Hulu і розкритикував цю затію.

«Цей анонс, що спочиває на стовпах соціальної нерівності в нашій країні, служить відмінним прикладом корпоративної жадібності Hulu, яка є культурною апропріацією життя і історії Тайсона», – написав боксер у своєму Instagram.

Варто зазначити, що проект розраховували випустити з анонсом в «Місяць історії темношкірих», що, на думку Тайсона, говорить про те, що сервіс ставить гроші вище поваги до і темношкірого населення. Він також зазначив, що це лише продовжує соціальну нерівність в США, навіть незважаючи на всі події 2020 року (мова йде про рух Black Lives Matter, – Прим. Ред.).

Творцями повинні виступити Стівен Роджерс («Тоня проти всіх») і Карін Гіст. Виконавчою продюсеркою є Марго Роббі. Всього розраховується випустити вісім епізодів.

Інші подробиці поки невідомі.

Источник: trserial.net.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Эрнандес хочет остаться в Милане, но получить значительное повышение зарплаты

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua