Goodnews.ua


Люк Скайвокер веде на бій за Україну армію дронів

Октябрь 20
18:05 2022

Люк Скайвокер веде на бій за Україну армію дронів!

GettyImages-1194420542.webp (195 KB)

Це читається як синопсис наступної частини франшизи « Зоряні війни », але це відбувається в реальному житті. Актор Марк Хемілл , який зіграв персонажа джедая в оригінальній трилогії Джорджа Лукаса « Зоряні війни », яка вийшла на екрани в 1977 році, виступає послом із збору коштів для українського проєкт «Армія дронів» у боротьбі з вторгненням Росії після отримання запиту від президента Володимира Зеленського минулого місяця.

«Дуже просто: Україні потрібні дрони . Вони визначають результати війни, вони захищають свою землю, свій народ, вони стежать за кордоном, вони очі в небо», — сказав Хемілл в інтерв’ю Джо Матьє на Bloomberg Radio Sound On . «Я був справді шокований, тому що вони щонайменше два-три рази на тиждень дають мені ці новини про те, що відбувається, і вони сказали, що отримали понад 500 дронів, відколи я почав це робити».

Після телефонної розмови в Zoom із Зеленським Хемілл почав співпрацювати з United24, офіційним підрозділом українського уряду зі збору коштів, щоб оснастити армію країни безпілотниками. Знаменитості, зокрема Лів Шрайбер і Барбра Стрейзанд, також підтримали United24, допомагаючи зібрати кошти для ініціатив, спрямованих на медичну допомогу.

Раніше цього місяця Хемілл опублікував у Twitter зображення самотнього винищувача X-Wing, на якому літає його персонаж Скайвокер, у синьо-жовтих кольорах прапора України протистоять флоту зоряних руйнівників, якими керує імперія зла.

114785.png (415 KB)

Share

Статьи по теме

Останні новини

Тренер футболістів Грузії: Початок матчу з нашого боку був катастрофою

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua