Goodnews.ua


Львівські поліцейські знайшли крадений iPhone за допомогою GPS

Июль 12
08:04 2018

Львівські патрульні інспектори за гарячим слідами виявили викрадений у львів’янки телефон за допомогою мобільного додатку, який визначив його GPS-координати. Підозрюваних у крадіжці затримали.
iPhone 6 викрали у львів’янки 11 липня на зупинці громадського транспорту. Вона викликала патрульних на вулицю Таманську.
«Інспектори за допомогою мобільного додатку встановили GPS-координати телефону та направилися туди. Викрадений мобільний патрульні виявили в поштовій скриньці, в одному з під’їздів на вулиці Таманській», ‒ розповіли у прес-службі патрульної поліції Львова.
Правоохоронці затримали також трьох осіб, які перебували неподалік та можуть бути причетними до крадіжки. Далі справою займуться слідчі Галицького відділу поліції.

Источник: zaxid.net

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Холанд избежал наказания за бросок мяча в голову соперника в матче Манчестер Сити — Арсенал

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua