Goodnews.ua


Львівська поліція почала розслідування зміни адміністратора у двох «барахолках» на Facebook

Август 11
11:04 2018

Поліція розслідує втручання в роботу особистого акаунту у Facebook 32-річної львів'янки та заміни адміністраторів у двох популярних групах з продажу речей. Про факт розслідування стало відомо із оприлюднених на початку серпня ухвал Шевченківського райсуду Львова, якими слідчому Нацполіції Львівщини надали дозвіл на отримання інформації про користувача кількох IP-адрес та мобільних номерів.

Розслідування почали на підставі заяви 32-річної львів'янки, яка в січні 2018 року виявила, що її позбавили доступу до двох барахолок на Facebook, які вона створила і адмініструвала впродовж двох років.

«Потерпіла повідомила про факт несанкціонованого втручання, який відбувся 12 січня, а саме про блокування мобільного номеру. Приблизно о 12:00 цього ж дня вона помітила, що не може дзвонити на інші номери. Цього ж дня вона не змогла увійти до свого облікового запису у Facebook, який був прив'язаний до мобільного номеру. Приблизно о 16:00 вона відновила доступ до свого акаунту, однак групи: «Львів'яночка», «Львівська барахолка», які були нею створені та які вона адмініструвала, були втрачені», – йдеться у матеріалах справи.

За словами жінки, обидві групи були створені у 2016 році для публікації оголошень про продаж одягу. Однак після появи у них нового адміністратора, правила публікації оголошень у групах змінили, зробивши цю послугу платною.

Із ухвал суду також відомо, що жінка намагалася зв'язатися із новим адміністратором і той у відповідь їй скидав номер електронного гаманця на Webmoney, вимагаючи сплати коштів.

Зараз у Facebook є кілька барахолок із назвами «Львів'яночка» та «Львівська барахолка», тому наразі точно невідомо, які з них фігурують у розслідуванні поліції.

Источник: zaxid.net

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Період утримання у таборі для військовополонених не зараховується у строк відбування покарання – ВС

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua