Goodnews.ua


Ломбарди у минулому: аферисти обдирають до нитки пограбованих українців

Сентябрь 26
09:08 2018

Буквально днями в українському Дніпрі викрили нову схему шахрайства аферистів. Своєю історією поділився у соцмережі Facebook місцевий житель Роман. Також в пості хлопець докладно розповів про аферу, з якою він зіткнувся.

Повідомляється, що не так давно у чоловіка вкрали кілька дуже дорогих велосипедів. Після цього йому почали надходити дивні повідомлення від людей, які нібито знають, де знаходиться вкрадене і готові повернути за певну плату.

"Мені подзвонили. Чоловічий голос повідомив, що велосипеди у його брата, і він може їх віддати. Запитав, чи готовий я за них віддати 10 000 гривень. Я сказав, що готовий, але тільки при особистій зустрічі. Ні копійки пересилати заздалегідь не буду. На цьому діалог припинився. Потім зателефонував другий "той, що знайшов", але попросив вже тисячу і готовий був зустрітися", — написав у соцмережі Роман.

Чоловіку стало цікаво, чим все це закінчитися, тому він все-таки домовився про зустріч з шахраєм. В ході розмови стало зрозуміло, що зловмисник зовсім не знає місто. При цьому дуже насторожувало те, що він попросив вимкнути телефон до 8 вечора.

Потерпілий приїхав вчасно в призначене місце і набрав зловмисника. Той вміло зробив вигляд, що забув про особисту зустріч і попросив Романа підійти до терміналу. На цьому спілкування по телефону закінчилося, так як схема афери стала безглуздою і занадто очевидною.

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Манчестер Сити готов продать Уокера в Саудовскую Аравию

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua