Goodnews.ua


Компанія із США пропонує 1300 доларів за перегляд кінострічок в жанрі хоррор

Сентябрь 14
09:11 2021

Компанія FinanceBuzz шукає добровольця для перегляду 13-ти фільмів жаху. В кінці учасник експерименту отримає 1300 доларів та купон на 50 доларів, щоб покрити витрати на кінотеатр.

В рамках дослідження з 9 по 18 жовтня кандидат дає дозвіл на вимірювання свого пульсу під час перегляду фільмів. Суть дослідження полягає у виявленні якості фільмів жаху незалежно від їх бюджету. «На честь майбутнього моторошного сезону ми у FinanceBuzz жах як хочемо дізнатись, чи високобюджетні фільми жахів страшніше, ніж низькобюджетні», — повідомляють в компанії.

Після заповнення анкети та подання заявки, обраному кандидату відправлять Fitbit, який відстежуватиме їхній пульс під час експерименту. Крім цього, учаснику треба буде вгадувати бюджет фільму.

«Аналітику серцевого ритму під час перегляду фільмів жаху» — як називають свого кандидата в компанії — необхідно буде подивитися: Тихе місце обидві частини, Жах Амітівілля, Аннабель, Кендімен, Пастка, Хеллоуїн (2018), Сіністер та інші.

Це дослідження ідеально підходить любителю жахів, який здатен переглянути не лише один фільм, а всю франшизу відразу. Хоч жанр хоррор не кожному до смаку, але серед кіноіндустрії він має чи не найбільшу окупність, навіть якщо бюджет самого фільму був доволі куций.

Источник: nv.ua

Share

Статьи по теме

Останні новини

Еще одного экс-футболиста АПЛ обвиняют в изнасиловании

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua