Goodnews.ua


Компанія Ахметова Vega уклала цікаву угоду з lifecell: деталі

Сентябрь 11
18:02 2018

Під час одного з останніх засідань Національної комісії з питань регулювання зв'язку (НКРЗ) за заявою lifecell було видано копію ліцензії на мобільний зв'язок компанії "Фарлеп-Інвест", яка є більш відомою під торговою маркою Vega та належить холдингу СКМ українського олігарха Ріната Ахметова.

Представники мобільного оператора поки неохоче коментують таку угоду, підкреслюючи лише, що такий крок був потрібним для надання конвергентних послуг, передає "Ліга. Бізнес".

Як зауважив експерт з питань телеком-ринку у коментарі ресурсу, мобільна ліцензія компанії Vega, перш за все, є потрібною, аби мати можливість запропонувати своїм абонентам домашнього інтернету мобільний доступ.

"Щодо lifecell, то схоже, турецькі бізнесмени, неабияк витратившись на 3G і 4G ліцензії, залишили своє бажання придбати фіксованого оператора та зосередили зусилля на договорах з партнерами, що мають швидкісні оптичні інтернет-мережі. Такий підхід допомагає мобільній компанії трохи наростити базу абонентів, яка знижувалася кілька років поспіль, щоправда за останній період було зафіксовано невеликий підйом", – зазначає він.

За словами фахівця, без партнерських інтернет-провайдерів lifecell було б складно змагатися з пропозиціями таких гігантів, як "Київстар" і Vodafone.

Додамо, два роки тому lifecell також розпорядився видати копію мобільної ліцензії найбільшому в країні кабельному оператору "Воля", а опісля навіть почали ширитися чутки, що турецький холдинг Turkcell, якому власне належить український мобільний оператор, хоче ще придбати "Волю".

Однак у підсумку "Воля" та lifecell лише вивели лінійку спільних тарифів, куди входять такі послуги, як мобільний зв'язок, мобільний інтернет, домашній інтернет і телебачення.

До слова, СЕО Turkcell Каан Терзіоглу заявив, крім "Волі", його компанія може шукати додаткових партнерів в Україні у сфері проводового бізнесу.

Источник: 24tv.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Сили оборони уразили на території Росії РЛС «Підліт» — експерт

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua