Goodnews.ua


Комітет солдатських матерів в рф вимагає зафіксувати ціни на військову форму

Октябрь 14
10:15 2022

Комітет солдатських матерів в рф поскаржився на завищені ціни на військове спорядження – голова організації просить губернаторів вплинути на ситуацію. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Голова Комітету солдатських матерів Джемма Бекетаєва слідом за мобілізованими вимагає зафіксувати ціни на військове обмундирування. За її словами, «бариг» завищує прайс на форму в кілька разів.

«Настільки підняли ціни на військову форму, що це страшно. Я приїхала на «Садівник» і була в шоці. У травні ми купували демісезонні берці по 1100, зараз ці берці ми важко закупили по 2800», — каже Бекетаєва.

3296649479_w921_h473_bertsy-zimnie-iz.webp (49 KB)

Голова організації зазначає, що подорожчали навіть труси. При цьому зробити із цим нічого не можна. Купувати спорядження у постачальника не виходить. Готову партію одразу відправляють продавцям у магазини, а ті ставлять свою бажану ціну.

Джемма планує звертатися до губернаторів Москви та Санкт-Петербурга, щоб ті звернули увагу та покарали нахабних продавців.

Покупці по всій ерефії скаржаться на ціну товарів військовоторгів, що різко зросла, після оголошення часткової мобілізації. У зв'язку з цим Федеральна антимонопольна служба Росії оголосила про початок перевірки правомірності зміни вартості спецодягу, обмундирування та спорядження у спеціалізованих магазинах.

Те, що та форма довго не буде носитися на війні — нікого не турбує!

Share

Статьи по теме

Останні новини

Игрок Шахтера оскорбил Полесье — житомирский клуб выступил с требованием объяснений

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua