Goodnews.ua


Камалія висловила бажання вступити до лав ЗСУ: як відреагували її чоловік та мама

Ноябрь 08
12:53 2022

Українська співачка Камалія зізналася, що всерйоз розмірковує над можливість вступити до лав Збройних сил України. Артистка зростала в сім'ї військового, тому служба в армії їй не видається чимось далеким. Своїми намірами зірка вже поділилася з чоловіком, пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром.

Він запевнив, що не перешкоджає бажанням дружини. Про це вони розповіли в шоу ЖВЛ на YouTube.

Як з'ясувалося, після повномасштабного нападу Росії на Україну Камалія планувала вступити в тероборону, проте мама знаменитості відмовила її від цієї затії. Вона дуже хвилювалася за єдину дочку. До того ж, дочки співачки Арабелла та Мірабелла збунтуватися проти ідеї Камалії.

Близько 8 місяців артистка гастролює по світу з благодійними виступами, проте восени задумалася над вступом до лав ЗСУ.

"У мене дуже велике оточення військових. І сестра в ЗСУ. Я донька військового. Я виросла, можна сказати, на полігоні. Мені військові зараз кажуть, що те, що я роблю для України, тим би я й займалася в армії. Тільки офіційно. Тому я зараз про це думаю", – поділилася Камалія.

Мохаммад Захур не проти, щоб його дружина стала частиною української армії, адже переконаний, що йдеться не про вйськові дії на передовій.

"В армії ж не тільки воюють на передовій. Там же є тисяча інших посад. Це не тільки гвинтівка і вперед. Тому, якщо десь в тилу допомогти армії, чому ні?" – сказав пакистанець.

Матері Камалія поки не розповіла про наміри, оскільки пам'ятає її реакцію на бажання дочки проявити себе в теробороні.

Источник: news.obozrevatel.com

Share

Статьи по теме

Останні новини

Де Дзерби намерен остаться в Брайтоне

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua