Goodnews.ua


Кабмін опублікував постанову про засідання в онлайн-режимі

Сентябрь 04
03:30 2020

Уряд опублікував постанову про внесення змін до Регламенту Кабінету Міністрів України, яка дозволяє проводити урядові засідання в режимі онлайн. Відповідна постанова №782 від 2 вересня розміщена на сайті уряду.

Згідно з постановою, за рішенням прем’єр-міністра у засіданні Кабінету Міністрів може брати участь член Кабінету Міністрів у режимі відео конференції.

Під час онлайн-засідання Кабінету Міністрів:

— Прем’єр-міністр може прийняти рішення про проведення засідання Кабінету Міністрів у режимі відеоконференції з використанням відповідного програмного забезпечення, зокрема через Інтернет;

— онлайн-засідання можуть проводитися у невідкладних випадках, пов’язаних із запобіганням виникненню надзвичайних ситуацій, ліквідацією їх наслідків, а також з питань, пов’язаних з виникненням загрози життю та/або здоров’ю населення, з невідкладних питань щодо проведення операції Об’єднаних сил та обороноздатності держави, у період дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та в інших випадках за рішенням прем’єра;

— онлайн-засідання проводиться на базі програмно-апаратного комплексу залу засідань Кабінету Міністрів;

— голосування під час онлайн-засідання Кабінету Міністрів здійснюється шляхом підняття руки членом Кабінету Міністрів на питання головуючого про те, хто “за”, “проти” або “утримався”.

Крім того, відповідно до постанови, онлайн-засідання відтепер можуть проводити і урядові комітети.

Источник: unn.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Украина — Грузия: где смотреть матч Лиги наций

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua