Goodnews.ua


Інтернет-шахраї видурили у жінки більше п’яти тисяч гривень

Май 23
08:59 2017

Інтернет-шахраї видурили у жінки більше п'яти тисяч гривень

До Луцького відділення поліції звернулася 29-річна мешканка Луцького району із заявою про те, що її ошукала невідома особа, повідомили на сайті ГУНП у Волинській області.
За її словами, 20 травня, близько 18:30, невідома їй особа під приводом купівлі дитячого візка через інтернет-сайт заволоділа її грошима у сумі 5 тис. 136 грн.
За цим фактом поліція розпочала кримінальні провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Правоохоронці вкотре застерігають громадян бути уважними. У випадках надходження підозрілої інформації, пов’язаної із необхідністю перерахунку грошей, у поліції рекомнедують одразу повідомляти про це за номером телефону «102».

Источник: lutsk.rayon.in.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Ювентус исполнил мечту юного фаната, страдающего от проблем со зрением

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua