Goodnews.ua


Інтернет-шахраї видурили у чоловіка 28 тисяч гривень

Март 15
22:03 2019

Чоловік хотів продати деревообробний верстат через мережу інтернет, але став жертвою шахраїв

Нещодавно у Старосамбірське відділення поліції звернувся 44-річний місцевий мешканець, який повідомив, що втратив більше 28 000 гривень через шахраїв в Інтернеті. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікацій Нацполіції Львівщини.

Встановлено, що чоловік розмістив оголошення про продаж деревообробного верстата на одній з Інтернет-платформ. Згодом до нього зателефонував невідомий, з яким він обговорив умови продажу та повідомив йому номер банківської картки, куди потрібно було перерахувати кошти за товар. Однак гроші на картку не надійшли, натомість із рахунку зникло більше 28 000 гривень.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі. Наразі поліцейські встановлюють особу зловмисника.

Також правоохоронці закликають громадян бути обережними, проводячи онлайн-операції з купівлі чи продажу!

Источник: portal.lviv.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

IBF назначила бой для определения обязательного претендента на титул Дюбуа

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua