Goodnews.ua


Інтернет-шахраї ошукали чоловіка більш ніж на 2,5 тисячі гривень

Сентябрь 05
07:50 2017

Інтернет-шахраї ошукали чоловіка більш ніж на 2,5 тисячі гривень

Інтернет-шахрайство – одне з найпоширеніших у сучасному світі явищ, з яким доводиться зустрічатися, особливо під час електронних купівель. Так, за повідомленням сектору комунікації Смілянського відділу поліції 2 вересня до правоохоронців звернувся житель місцевий житель із заявою про те, його ошукали. Чоловік напередодні замовив через мережу Інтернет на сайті «Opt.com.ua» 500 пачок сигарет. В якості оплати переказав на банківську картку “Приватбанку” гроші в сумі 2668 гривень, однак замовлення не так і отримав, а телефон продавця перестав відповідати.

У слідчому відділі Смілянського ВП ГУНП в Черкаській області відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство).

Також Смілянський відділ поліції звертається до громадян! Будьте обережними під час здійснення покупок у мережі Інтернет, використовуйте лише перевірені сайти, звертайте увагу на відгуки попередніх покупців та, звичайно, використовуйте можливість здійснення оплати за придбаний товар по факту отримання його у поштовому відділенні.

Источник: smilamedia.org.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Цзянь Нао: 4 упражнения для улучшения мозговой деятельности

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua