Goodnews.ua


Google помилково вислала клієнту 10 смартфонів Pixel на 9000 доларів

Апрель 20
18:02 2019

Один американський покупець отримав від Google десять смартфонів Google Pixel 3 сумарною вартістю понад 9000 доларів, просто намагаючись домогтися відшкодування за несправність приладу.

Куплений раніше чоловіком Pixel 3 в білому кольорі на 128 ГБ виявився несправний. Той відправив його назад Google, щоб отримати грошову компенсацію, паралельно замовивши новий пристрій тієї ж моделі, але вже в кольорі Not Pink. Податок за минулу покупку був швидко відшкодований, на відміну від вартості самого смартфона в 900 доларів, який покупець досі не дочекався.

Замість цього вантажовідправник відіслав одразу 10 нових Pixel 3 Not Pink замість одного. При цьому на офіційному сайті можна одночасно замовити максимум два смартфона лінійки.

Відповідно до законів штату, чоловік не зобов’язаний повертати помилкову відправку.

Хоч покупець і міг продати зайві смартфони, він просто хоче отримати компенсацію і віддати дев’ять зайвих пристроїв назад. Схоже, ні сам герой історії, ні співробітники Google ще не знають, як вирішити поточну ситуацію.

Источник: tehnofan.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Як гідроізоляція Hyperdesmo захищає будівлю від впливу ультрафіолету

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua