Goodnews.ua


Google назвав найпопулярніші напрямки відпочинку українців

Июнь 07
16:04 2018

Україці все частіше шукають інформацію про відпочинок саме в інтернеті і саме через пошук в Google. В українському представництві компанії проаналізували пошукові запити українських користувачів зі словами «відпочинок в…/отдых в…» за останні 3 місяці і з'ясували, про які країни і курорти найчастіше запитують українці у Google.

Так, для відпочинку за кордоном в українців найпопулярнішим напрямком вже який рік поспіль залишається Туреччина. В цілому, перша трійка не змінилася з минулого року — на другому місці Єгипет, а на третьому — Болгарія. Вперше в Топ 10 такі екзотичні напрямки, як Балі і Таїланд. В цілому гаряча десятка зарубіжних напрямків для відпустки, на думку українських користувачів Google, виглядає так (ви можете подивитися всю десятку на Картах Google):

  1. Туреччина
  2. Єгипет
  3. Болгарія
  4. Грузія
  5. Балі (Індонезія)
  6. Кіпр
  7. Греція
  8. Туніс
  9. Хорватія
  10. Таїланд

Українські курорти не втрачають своєї популярності, і це підтверджує кількість запитів. Цього року користувачі Google Україна найчастіше шукали відпочинок в Затоці, Бердянську та Одесі. А повністю перша десятка популярних напрямків для відпочинку в Україні така (вся десятка на Картах Google):

  1. Затока
  2. Бердянськ
  3. Одеса
  4. Карпати
  5. Кирилівка
  6. Крим
  7. Генічеськ
  8. Скадовськ
  9. Щасливцеве
  10. Залізний Порт

Источник: glavcom.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Фиорентина обыграла Милан в матче с тремя нереализованными пенальти

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua