Goodnews.ua


Гендиректор GameStop продав акцій компанії на $12 млн

Апрель 20
07:30 2021

Генеральний директор GameStop Джордж Шерман, який, як очікується, буде змушений піти з компанії, продав акцій компанії на майже $11,9 млн. Як повідомляє Bloomberg, він продав 76 097 акцій компанії за ціною $156,44 долара за одиницю. Виручені кошти компанія направила на виплату податків, пов'язаних з компенсаціями.

Інвестор-активіст Раян Коен, новий голова правління компанії, очолив реорганізацію GameStop. Компанія наразі шукає нового генерального директора замість Шермана, повідомили джерела, знайомі з цим питанням. Днями Шерман втратив близько $98 млн в якості компенсації за невиконання цілей компанії.

Як повідомлялось, на початку цього місяця GameStop вирішила продати власні акції на $1 млрд вперше з моменту розгону їх вартості учасниками форуму WallStreetBets на Reddit.

Нагадаємо: на початку 2021 року користувачі Reddit влаштували координовану атаку на хедж-фонди, які намагалися заробити на падінні ціни паперів GameStop та інших компаній. Вони почали масово скуповувати акції ігрового рітейлера, і в результаті створеного ними штучного дефіциту папери зросли більше ніж на 880%. Ринкова вартість GameStop зросла з $1,4 млрд 11 січня до $33,7 млрд на піку 28 січня.

Источник: mind.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Тен Хаг: Я не думаю о том, что меня уволят — мы с владельцами МЮ на одной волне

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua