Goodnews.ua


Facebook заблокував сторінки британських ультраправих лідерів і груп

Апрель 20
00:04 2019

Соціальна мережа Facebook закрила більше десятка сторінок крайніх правих лідерів і організацій у Великій Британії за "поширення ненависті".

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на ВВС.

Під заборону потрапили, в тому числі, Британська національна партія і її лідер Нік Гріффін, Англійська ліга оборони і Національний фронт.

У цей список також входить організація Britain First, яка вже була заборонена, але останнє рішення заборонить її підтримку через будь-яку з послуг Facebook.

"Людям і організаціям, які поширюють ненависть або нападають чи закликають до виключення інших на підставі того, ким вони є, немає місця в Facebook", — йдеться в заяві соцмережі.

Представник Facebook уточнив, що всім, хто потрапив до списку, буде заборонена присутність на будь-якому сервісі Facebook.

Британська депутатка, голова парламентського комітету з питань внутрішніх справ Іветт Купер заявила, що така заборона "давно назріла".

"Протягом дуже довгого часу компанії, що працюють у соціальних мережах, сприяли поширенню екстремістського і ненависного контенту в Інтернеті і отримували прибуток від отрути", — додала вона.

Источник: eurointegration.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Лидер Арсенала получил травму в сборной

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua