Goodnews.ua


Електричний Porsche Macan упіймали на зимових тестах

Февраль 01
19:49 2022

Виробник, як і раніше, приховує остаточний варіант дизайну моделі від сторонніх очей – і не лише за допомогою камуфляжу.

Компанія Porsche продовжує роботу над повністю електричним аналогом кросовера Macan, відомим зараз під умовним позначенням Macan EV. Нашим шпигунам вдалося сфотографувати черговий прототип, цього разу – у фінській частині Лапландії.

Команда розробників без особливих успіхів намагалася захистити тестову машину від сторонніх очей декількома іншими автомобілями. Навіщо – не дуже зрозуміло: «Електромакан», як і раніше, несе на собі чимало маскування, що приховує його справжній вигляд. Тут і фальшиві решітки радіатора і випускні патрубки, і наклейки, що імітують фари. Задня частина бічного скління також закамуфльована – і все це ми вже встигли розглянути в деталях на ранніх знімках. І навіть у салон із великими екранами заглядали.

Porsche вже підтвердила, що Macan EV надійде у продаж у 2023 році. Повноцінна прем’єра має відбутися до кінця 2022-го. На сьогодні відомо, що ця модель побудована на архітектурі Premium Platform Electric (PPE), розробленої спільно з Audi. Вона отримає пневмопідвіску та повнокероване шасі, а її батарея зможе заряджатися швидше, ніж у Taycan. Подібно до інших «Порше», кросовер буде доступний у кількох модифікаціях – із заднім і повним приводом.

Швидше за все, електромобіль отримає якесь окреме ім’я – щоб його не плутали із бензиновим «Маканом». Останній вкотре оновився минулого літа, на конвеєрі він має протриматися до 2024 року – відповідно, якийсь час ці дві моделі продаватимуться паралельно.

Источник: autoporady.com

Share

Статьи по теме

Останні новини

Тренер українських футзалістів: Від гри до гри почуватимемося впевненіше

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua