Goodnews.ua


Довірливі хмельничани віддали шахраям більше 40 тисяч гривень

Июнь 27
08:03 2018

Шахраї продовжують збагачуватися за рахунок довірливих хмельничан. Черговий здобуток зловмисників — більше 40 тисяч гривень.

Найбільше втратила 31-річна жінка, яка хотіла придбати автомобіль. Вона побачила оголошення про продаж «Volkswagen B5». Перерахувала в якості передоплати 19 265 гривень. Після цього “продавець” на зв’язок не виходив.

Менше перерахувала жінка, якій за 16 000 гривень запропонували продовжити термін дії банківської картки. 66-річна жінка вказану суму перерахувала невідомому, який представився працівником банку і далі на зв’язок не виходив.

За схожою схемою ошукали жінку, яка перерахувала 1900 гривень, щоб її картку не заблокували, і чоловік, який втратив 4217 гривень. Про це повідомляють в ГУ Нацполіції Хмельницької області.

Источник: vsim.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Украина готова к реверсным поставкам газа

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua