Goodnews.ua


Довірлива жінка подарувала інтернет-шахраю 5 тисяч гривень

Сентябрь 30
10:46 2017

Довірлива жінка подарувала інтернет-шахраю 5 тисяч гривень

Замість продати товар, збаражчанка втратила 5 тисяч гривень з рахунку. Жінка продавала в інтернеті дитяче ліжечко, повідомляє Місто.

Потенційний покупець захотів придбати та попросив номер рахунку. А вже через декілька хвилин до жінки зателефонував працівник банку та повідомив, що через збій системи кошти не можуть надійти на картку, тому слід вказати дані ,які надійдуть смс-повідомленням. Вона виконала всі умови, однак замість зарахування 1500 гривень, з рахунку зник весь залишок.

Вберегти кошти можна, варто лише перестати вірити незнайомим людям та телефонним дзвінкам. Щодо шахрайств з картками, тут правило одне – банківські працівники не телефонують до клієнтів аби здійснити будь-які телефонні операції по телефону. В крайньому випадку вас можуть попрости самостійно заблокувати картку, та прийти до відділення банку для подальших дій.

Тому ні в якому разі не змінюйте в телефонному режим паролі, не надавайте дані з смс-повідомлень чи ще гірше не допомагайте через термінал перевести чи отримати готівку.

Источник: lypa.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Набил имя дочери на руке: игрок Шахтера узнал, что не является отцом своего ребенка

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua