Goodnews.ua


Чоловіку, якого звинуватили у масштабних шахрайствах і крадіжках, дали умовний термін

Декабрь 14
19:01 2018

Працюючи касиром на АЗС, 26-річний житель Жмеринки налагодив систему зчитування інформації з банкоматів та обкрадав клієнтів. Лише за зібраними матеріалами чоловік зняв з чужих рахунків понад 77 тисяч гривень. Його вину довели у суді. Обвинуваченому призначили умовне покарання.

Як зазначають у прес-службі прокуратури Львівської області, Пустомитівський райсуд визнав чоловіка винним у скоєнні злочинів, передбачених ч.1 ст.14 (готування до злочину) – частинами 1, 2 та 3 статті 185 (крадіжка), частиною 3 статті 190 (шахрайство), частинами 1 та 2 статті 200 (незаконні дії з документами на переказ, платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків, електронними грошима, обладнанням для їх виготовлення), статті 231 (незаконне збирання з метою використання або використання відомостей, що становлять комерційну або банківську таємницю), частинами 1 та 3 статті 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) та частиною 1 статті 361 (несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп’ютерів), автоматизованих систем, комп’ютерних мереж чи мереж електрозв’язку) КК України.

Чималий перелік… Під час розслідування з’ясувалося, що жмеринчанин, використовуючи спецпристрій і програмне забезпечення, таємно зчитував інформацію з платіжних карток клієнтів, які розраховувались на автозаправці. Як касир він мав доступ до них щодня.

У подальшому за допомогою комп’ютерної техніки чоловік переносив цю інформацію на заздалегідь приготовану пластикову картку і знімав у банкоматах різних банків готівку. Вину касира було доведено у суді.

Вироком Пустомитівського районного суду йому призначено покарання у вигляді 4 років позбавлення волі, але, на підставі статті 75 КК України, засудженого звільнено від покарання з випробувальним строком у 2 роки. Людині дали другий шанс.

Источник: naparise.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Хоффенхайм — Динамо: онлайн-трансляция матча Лиги Европы

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua