Goodnews.ua


Чоловіка по телефону ошукали на 7 тис. грн

Июнь 20
08:00 2017

Чоловіка по телефону ошукали на 7 тис. грн

17 червня цього року кременчужанина ошукали на 7 тис. грн шляхом телефонного шахрайства. Про це повідомляє прес-служба Кременчуцького відділу поліції.
42-річний чоловік звернувся до райвідділку, повідомивши, що невідома особа, представившись працівником служби безпеки «О банку» заволоділа його грошима на суму у 7 тис. грн, шахрайським методом знявши їх із банківської картки ошуканого.
Справа внесена до до ЄРДР за ч. 1 ст. 190 ККУ (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство). Карається штрафом до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або обмеженням волі на строк до 3 років.

Источник: kg.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Ударні БПЛА атакують Україну, у низці областей повітряна тривога

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua