Goodnews.ua


Чоловік втратив 4 тисячі, купуючи запчастини в Інтернеті

Июнь 08
08:03 2018

Оголошення про продаж автомобільного обладнання житель Шостки знайшов на одному з відомих сайтів в Інтернеті. Ціна товару його цілком влаштовувала, тож вирішив зв’язатись з продавцем. Слухавку взяв чоловік, з яким вони домовились про спосіб оплати. А коли покупець надіслав обумовлену суму грошей, чотири тисячі гривень, зловмисник класично обірвав зв’язок.
За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство), в рамках якого ведуть пошуки афериста. А правоохоронці знову звертаються до громадян з проханням, бути менш довірливими та сплачувати за товар після його отримання, або ж користуватись перевіреними Інтернет-магазинами, в іншому разі – ризикуєте втратити свої гроші, повідомляє Відділ комунікації поліції в Сумській області.

Источник: sumy.today

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Нужна ли специальная диета при гастрите

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua