Goodnews.ua


Чоловік викрадав кабель у луцьких інтернет-провайдерів

Январь 11
12:15 2018

Уродженець Горохівського району проникав у підвальні приміщення луцьких багатоповерхівок, звідки викрадав кабелі, які належать інтернет-провайдерам ПрАТ «Дата Груп» та ПАТ «Укртелеком».
Про це стало відомо 4 січня під час судового засідання у стінах Луцького міськрайонного суду Волинської області.
Суд встановив, що 24 липня 2017 року обвинувачений викрав з підвального приміщення будинку на вулиці Ветеранів,19 100 метрів кабелю ПрАТ «Дата Груп» та 50 метрів кабелю, що належить ПАТ «Укртелеком», чим задав компаніям збитків на 8716 гривень та майже 1800 гривень відповідно. Також 26 липня він викрав 30 метрів кабелю, що належить ПрАТ «Дата Груп» у підвальному приміщенні на проспекті Соборності, 33, чим завдав збитків на суму 1210 гривень.
Окрім того, у підвальних приміщеннях будинків на Чорновола, 4 та 6 викрав 190 метрів кабелю, чим завдав «Укртелекому» майнову шкоду на майже 4 тисячі 800 гривень.
Допитаний в судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину, повідомивши суду, що викрадені кабелі він випалював, а дріт здавав на металобрухт.
Відтак, суд призначив йому покарання у виді арешту на строк 6 місяців. Окрім того, суд стягнув з чоловіка майже 10 тисяч гривень на користь «Дата Груп» та 12 тисяч 300 гривень на користь «Укртелеком».

Источник: volynnews.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Манчестер Сити нацелился на Зубименди

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua