Goodnews.ua


Чоловік віддав шахраю 3 тисячі гривень

Сентябрь 20
08:02 2018

36-річному жителю Рівного зателефонували невідомі та представилися працівниками банку. Довідавшись під час розмови реквізити персональної банківської картки, зловмисники заволоділи коштами потерпілого у сумі три тисячі гривень. В аналогічний спосіб шахраї зняли 2800 гривень з картки 49-річної рівнянки.

Поліцейські застерігають громадян при подібних телефонних дзвінках перервати розмову, в жодному разі не повідомляти реквізити картки чи інші персональні дані, не телефонувати за номером, вказаним у смс про заблокування картки. З’ясовуйте усю інформацію в оператора колцентру за номером, вказаним на звороті картки. Можна також звернутися безпосередньо у відділення, де відкритий рахунок, зробити запит через систему інтернет-банкінг або зателефонувати на спецлінію 102.

Источник: krapka.rv.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Денежная помощь на дрова в Украине: кто может получить и сколько

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua