Goodnews.ua


Чоловік віддав шахраям 38 тисяч гривень за мінеральні добрива

Май 23
09:02 2018

На Прикарпатті чоловік перерахував інтернет-шахраям близько 38 тисяч гривень
Правоохоронці вкотре застерігають жителів Івано-Франківської області бути обачними при покупках через Інтернет мережу на сайтах, які займаються продажем різного роду товару.
Так вчора, до Івано-Франківського відділу поліції надійшло повідомлення від 41-річного місцевого мешканця, який розповів про те, що невідома особа заволоділа його грошовими коштами в сумі 37 880 гривень. З’ясувалося, що потерпілий вирішив купити мінеральні добрива через Інтернет-мережу. На одному із сайті знайшов потрібний йому товар. Зателефонувавши за вказаним номером, та, узгодивши з так званим «продавцем» ціну, перерахував вищевказану суму на банківський рахунок, в результаті – ні міндобрив, ні грошей, не повернули, а зв’язок з «продавцем» обірвався.
Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення осіб-шахраїв, місця їх перебування та притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Источник: facebook.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

В Іспанії права опозиція вимагає відставки премʼєра Санчеса

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua