Goodnews.ua


Чоловік віддав 35 тисяч гривень за віртуальний автомобіль

Март 13
20:05 2019

50-річний чоловік відшукав на одному з сайтів купівлі-продажу автомобілів оголошення в якому, фірма-автоділер з м.Кам’янське пропанувала недорогі автомобілі й обіцяла самостійно пригнати машину потенційному покупцю.

Покровчанин вирушив в зазначений населений пункт і на місці уклав угоду з менеджером фірми, який запевнив, що як тільки потенційний автовласник зробить перший внесок в розмірі 35 тисяч гривень, працівники фірми самі приженуть автівку у Покровськ, а залишок – 80 тисяч гривень можна буде виплатити протягом п’яти років. Чоловік відразу перевів гроші на вказаний у договорі банківський рахунок.

Після цього він повернувся додому та почав чекати на омріяний автомобіль. Коли термін доставки автівки сплинув, стурбований чоловік почав телефонувати менеджеру, який називав різні причини затримки. Покровчанин вирішив відмовитись від послуг даної фірми й попросив повернути свої гроші, однак у відповідь почув лише відмову. Після цього потерпілий звернувся до поліції.

Источник: ddk.dn.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Бавария сэкономит солидную сумму из-за назначения Тухеля тренером сборной Англии

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua