Goodnews.ua


Чоловік перерахував понад 40 тисяч гривень за неіснуючий трактор

Июнь 08
11:04 2018

6 червня до підрозділів поліції у Волинській області звернулося п’ятеро громадян із заявами про шахрайства.
Загалом зловмисники шляхом обману заволоділи понад 70 тис. грн. За усіма фактами слідчі розпочали кримінальні провадження.
Шахраї у різноманітні способи намагаються ошукати людей і заволодіти їх грішми або майном. Зокрема, у кінці травня шахраї зателефонували до літньої жінки, мешканки Ковеля, та під приводом продажу лікарської продукції заволоділи понад 6 тис. грн.. Гроші пенсіонерка перерахувала на картковий рахунок банку.
Мешканця Рожищенського району під приводом продажу трактора через Інтернет-сайт ошукали на 42 тис. грн.., які потерпілий перерахував на картку.
Так само шахраї під приводом продажу товарів через інтернет-сайт видурили у лучанина 5 тис. 200 грн. Гроші чоловік переказав на банківську картку аферистів.
У Луцьку шахраї під приводом позики грошей для племінника видурили у пенсіонерки 5 тис. грн.. Також один із жителів обласногоцентру під приводом купівлі автомобіля перерахував 12 тис. 660 грн. на картковий рахунок, натомість автомобіля не отримав.
Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння цих злочинів і притягнення їх до відповідальності.

Источник: rozhyshche.rayon.in.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Хавбек сборной Испании заинтересовал ряд крупных клубов

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua