Goodnews.ua


Чи можуть АЗС вимагати від клієнтів “готівку” при працюючих терміналах

Декабрь 01
16:31 2022

Останнім часом, приїхавши на заправку, водії досить часто можуть почути від операторів, що до розрахунку приймають лише готівку. Водночас, поряд на касі стоїть нібито працюючий термінал. У зв’язку з цією ситуацією, у багатьох водіїв постало питання, чи мають право на заправках вимагати від них готівку в ситуації з працюючими терміналами.

Про те, чому іноді потрібно мати з собою готівку для оплати палива розповіли у Facebook два великі оператори АЗС.

Попри те, що на багатьох заправках є генератори, наявність світла на АЗС не завжди збігається з наявністю зв’язку. У такому разі, якщо в районі немає світла, то навіть працюючі термінали просто не можуть надіслати запит до банківської системи та отримати з неї відповідь про успішну транзакцію.

Таким чином, оператори АЗС не вимагають готівку, а попереджають клієнтів, що єдиний спосіб розплатиться за паливо – готівка. Якщо клієнт не повірить і захоче спробувати заплатити через термінал, йому дадуть таку можливість, але на табло термінала він побачить “відмову”. Таким чином, щоб не створювати черги, коли в районі немає світла та нормального зв’язку, навіть на заправках із генераторами термінали не працюють.

Враховуючи ситуацію, українським водіям порадили запасатися готівкою перед візитом на АЗС, щоб не опинитися в ситуації, коли авто стоїть посеред траси та через відсутність зв’язку водій не зможе залити собі навіть мінімальну кількість палива.

Источник: mashyna.com.ua

Share

Статьи по теме

Останні новини

Летний новичок Динамо получил травму в матче с Лацио

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua