Goodnews.ua


Бризнули в очі з балончика, а потім ударили по потилиці: у столиці у чоловіка відібрали iPhone

Февраль 26
04:22 2021

У Шевченківському районі Києва під час розбійного нападу постраждав 32-річний чоловік. Як розповіло інформоване джерело "OBOZREVATEL", киянин ішов по вулиці Академіка Туполєва і розмовляв із дружиною по мобільному.

"Чоловік повертався з магазину додому. Він був у навушниках і не почув, як до нього наблизився грабіжник. Напад був блискавичним: спочатку йому бризнули в очі з балончика, а потім ударили по потилиці", – повідомило джерело.

Після того, як чоловік знепритомнів, у нього забрали iPhone і навушники.

Коли киянин отямився, він зміг самостійно дійти додому і вже звідти звернутися по допомогу. Чи діяв грабіжник поодинці або їх було кілька – поки невідомо.

Зазначимо, що в Києві останнім часом під час пограбувань стали використовувати газові балончики. Найчастіше – щодо жінок.

Источник: stopcor.org

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

В Україні сьогодні подекуди дощитиме, на заході — сильні заморозки

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua