Goodnews.ua


Безос, Маск та Цукерберг стали ще на $5 млрд багатшими

Октябрь 05
20:27 2020

Зростанню статків мільярдерів не завадила новина про те, що в Трампа виявили COVID-19.

За підсумками минулого тижня став багатшим на $1,7 млрд Джеф Безос, Марк Цукерберг — на $1,9 млрд, а Ілон Маск — на $1,4 млрд. Зростанню їхнього статку не завадило захворювання Дональда Трампа COVID-19 і падіння ринку акцій, повідомляє Forbes USA.

Після того, як п’ятницю, 2 жовтня, у президента США виявили коронавірус, ринок акцій відчув значне падіння. Наприклад, у п'ятницю акції Tesla подешевшали на 7%, а статок Маска зменшилася на $6,2 млрд.

Статок Безоса та його колишньої дружини Маккензі Скотт зменшився на $5,2 млрд і $1,8 млрд відповідно на тлі падіння в ціні акцій Amazon на 3%. Папери Facebook подешевшали на 2,5%, а стан Цукерберга зменшилася на $ 2,4 млрд.

Однак це падіння не змогло нівелювати зростання, яке компанії продемонстрували протягом тижня. Всього за тиждень власники найбільших технологічних стали багатшими на $5 млрд.

Источник: ms.detector.media

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Ізраїль розпочав нову наземну операцію у секторі Гази

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua