Goodnews.ua


Англійське авто їздитиме без пального та буде майнити криптовалюту

Сентябрь 22
18:37 2021

Новостворена англійська компанія Soventem Limited представила перші зображення майбутнього автомобіля eCryptoCar. Він не лише має дивну посадкову формулу, але й здатен майнити криптовалюту. А в майбутньому – споживати відпрацьовані гази замість пального.

Компанія Soventem Limited створена в 2019 році подружжям Робертом та Рібекою Парсонами, повідомляє Драйв. В неї запросили працювати іменитого автогонщика, колишнього дизайнера Jaguar, розмістили в технологічному парку, замовили послуги компанії з доведення шасі та інших фахівців у сфері автомобілебудування.

На днях британці оприлюднили перші зображення майбутніх автомобілів eCryptoCar, які повинні стати серійними у 2024 році. На рік мають випускати обмежену кількість авто – близько трьох тисяч.

Це дво- та чотиримісні електрокари з колесами поза кузовом. В них двері відчиняються нагору, а двомісна версія має сидіння одне за одним. Попри те, що авто заявлені з можливістю безпілотного руху, в них є кермо. Натомість ще один вузол захований десь у кузові, і він унікальний – майнер криптовалют. Для чого він автомобілю, невідомо, однак натяк – у назві автомобіля: eCryptoCar.

На цьому заявлені інновації не закінчуються. До 2029 року Soventem сподівається створити унікальну систему Tri-Power, яка забирає водень з забрудненого повітря і за допомогою паливних елементів перетворює його в електроенергію. Тобто автомобіль не потребуватиме зарядки чи пального взагалі.

Источник: zaxid.net

Share

Статьи по теме

Останні новини

Армія РФ вранці атакувала об’єкти Нафтогазу

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua