Goodnews.ua


Американці продемонстрували два футуристичних концепта Chevrolet Coupe

Февраль 01
15:18 2021

Американський автовиробник GM представила зображення двох футуристичних купе Chevrolet Coupe, які демонструють куди планує еволюціонувати бренд Corvette.

1923432432424324.jpg (48 KB)

Прототипи опубліковані в Інтернеті на сторінці General Motors Design в Instagram. Зображення створив художник Цзінсі Чжан. Хоча моделі концептів Chevrolet Coupe виглядають схожими, в них є ряд ключових особливостей. Американська компанія підкреслює, що обидва прототипи будуть бажаними в лінійці GM.

Той, що зображений вгорі, має форму традиційного спортивного автомобіля з подовженим капотом та вузькопрофільним дахом. Дизайн концепту містить гладкі двері та масивні колеса з дивовижним візерунком спиць. Задня частина оснащена тонкими світлодіодними ліхтарями та великою секцією, яка пофарбована в помаранчевий колір.

2Screenshot213213123123.png (150 KB)

Тим часом друге спортивне купе має на представленому зображенні більш футуристичний дизайн. Мабуть, частково завдяки тому, що над задніми колесами й кришкою багажника є напівпрозорі панелі кузова, які виглядають досить дивно. Як і в першому прототипі, купе містить тонкі світлодіодні задні ліхтарі, але замість плавних й тонких вигинів в нього більш незграбних ліній й різких складок уздовж кузова.

Источник: ampercar.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Появился неожиданный претендент на Погба – звездный француз может продолжить карьеру в Ла Лиге

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua