Goodnews.ua


Аферисти ошукали жительку Тернопільщини за декілька хвилин

Ноябрь 02
09:01 2017

Аферисти ошукали жительку Тернопільщини за декілька хвилин

Жителі області продовжують віддавати власні заощадження шахраям. Зловмисники ж використовують старі схеми збагачення.
У пастку псевдобанківського працівника потрапила 36-річна мешканка селища Підволочиськ. Невідомий чоловік зателефонував на мобільний жінки та представившись працівником банку повідомив, що існує загроза зняття коштів з її банківської картки. Аби її усунути необхідно назвати номер своєї карти та код доступу. Жертва з переляку втратити гроші без жодних уточнень вказала всі реквізити. А через декілька хвилин отримала повідомлення про зняття коштів з рахунку. Аферист виманив в жертви майже дві тисячі гривень.
Вкотре застерігаємо мешканців краю бути більш обачними. Щоб не стати жертвою шахрайств з картками запам’ятайте наступні правила:
— ніколи не розголошуйте свій пін-код стороннім особам;
— якщо вам дзвонять з банку і просять назвати особисті дані — це привід насторожитися. Аби пересвідчитися чи дійсно вам дзвонить справжній співробітник, запитайте, коли і в яке відділення можна підійти, щоб вирішити проблему особисто, а не телефоном;
— якщо працівник банку або особа, що представилася ним, пропонує вам по телефону допомогти в проведенні якихось дій з картою (наприклад, активувати в банкоматі ) — наполягайте на проведенні їх у відділенні банку. Ні за яких умов не виконуйте з банкоматом дії, які вам диктує по телефону незнайомець. Якщо ви підозрюєте шахрайство – блокуйте свій рахунок.

Источник: 0352.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Як гідроізоляція Hyperdesmo захищає будівлю від впливу ультрафіолету

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua