Goodnews.ua


Аферист оформив онлайн-кредит на чоловіка

Январь 28
18:28 2021

Шахрайська схема під умовною назвою «кредити на чужі документи» є одним з найпоширеніших видів кредитного шахрайства. По суті це оформлення боргових зобов’язань на чужі документи.
Дуже часто для отримання кредиту на чужий паспорт достатньо мати копію документа в паперовому або електронному форматі, а в окремих випадках навіть цієї формальності не знадобиться. Єдина вимога – володіти інформацією з основних документів будь-якої особи, і сміливо можна звертатись за тимчасовою фінансовою допомогою.
Проведення подібних афер можливе, як правило, в нових компаніях, де програми верифікації ще не налаштовані відповідним чином, а також в установах, які працюють нелегально.
Однак, треба сказати, що навіть в найбільших державних неможливо уникнути ситуації з оформленням кредитів на підроблені або чужі документи, а також інших кредитних афер. Для прикладу, ситуація з загубленим або вкраденим паспортом: щоб оформити кредит на власника паспорта, достатньо акуратно вклеїти іншу фотографію або підібрати особу з подібною зовнішністю.
Такi афери загрожують втратами для банку, або при відсутності доказів, боргом для справжнього власника паспорта.
Від такого роду злочину потерпів й мешканець обласного центру. Чоловік виявив, що невідома особа оформила на нього кредитне зобов’язання на суму 7 000 гривень. Про подію він повідомив працівників Тернопільського РУПу.

Источник: soroka.ternopil.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Дешам подтвердил травму Мбаппе — Спорт bigmir)net

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua