Goodnews.ua


Абітурієнти за перший тиждень вступної кампанії зареєстрували понад 100 тисяч е-кабінетів

Июль 09
17:04 2018

Абітурієнти за перший тиждень вступної кампанії створили 100 861 електронний кабінет, з яких активовано — 100 477. Крім того, на гарячі лінії МОН та ДП "Інфоресурс" надійшло майже 15 тисяч дзвінків, а на пошту — понад 32 тисячі листів із проханнями про допомогу, інформує прес-служба Міносвіти.
"За перший тиждень реєстрації електронних кабінетів вступники створили понад 100 тис кабінетів – це близько 60% від тієї кількості, яка очікується цього року. Так, на 11 ранку 9 липня зареєстровано 100 тис 861 кабінет, з них активовано 100 тис 477", — йдеться у повідомленні.
У міністерстві повідомили, що найчастіше звернення на гарячі лінії та поштову скриньку стосуються реєстрації кабінетів. Ще за допомогою часто звертаються вступники, які вступають до коледжів після 9 класу, але вчасно не оформили паспорт. Надходить також багато запитів щодо пільг, вступу з Криму та Донбасу через освітні центри, сільського коефіцієнту, розрахунку середнього балу тощо.
Також запитання можна поставити у профільній групі в Facebook "Вступ 2018", яка вже налічує майже 2800 учасників.
Міністерство освіти й науки нагадує, що реєстрація електронних кабінетів триватиме до 18-ї години 25 липня, а подавати через них заяви можна буде з 12 липня до 18-ї години 26 липня.

Источник: day.kyiv.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Натуральные рецепты против газов и вздутия живота

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua