Goodnews.ua


Україна попрощалась з легендарним олімпійським чемпіоном

Декабрь 28
10:26 2020

На 93-му році помер колишній борець, тріумфатор Риму-1960 Іван Богдан. Про це повідомляє джерело ВсеПросПорт з посиланням на сайт Національного олімпійського комітету України.

Іван Гаврилович зумів взяти «золото» Олімпійських ігор у 1960-му році в Римі, в 1958-му та 1961-му роках він вигравав чемпіонати світу. В ті самі роки йому також вдавалось тричі стати чемпіоном СРСР.

Крім того Іван Богдан був почесним членом НОК України та членом Академії спорту країни. Навіть у похилому віці часто з’являвся на спортивних заходах і любив ділитись з публікою цікавими історіями. Він був найстаршим з легенд нашого спорту після того, як в серпні перша олімпійська чемпіонка України померла в Італії.

Одним з перших про смерть видатного спортсмена написав в соцмережах борець-депутат Жан Беленюк. Жан розповів, що Іван Гаврилович дуже за нього переживав і бажав успіху на Олімпійських іграх-2020. Тепер він буде намагатись зробити так, щоб той радів за нього на небесах.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Почему появляются прыщи на члене

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua