Goodnews.ua


Ломаченко та Усик втратили позиції в рейтингу кращих боксерів світу за версією ESPN

Декабрь 28
10:28 2020

Два українські боксери Ломаченко та Усик продовжують перебувати в рейтингу кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії за версією ESPN. 

За інформацією джерела ВсеПроСпорт кінці грудня редакція ESPN вирішила оновити свій рейтинг. Система його складання проста — кожен експерт складає власний перелік. За перше місце боксеру дістається 10 балів, за друге — дев’ять і так далі. У підсумку, всі бали сумуються, і бійці розподіляються по місцях. Всього в складанні рейтингу беруть участь 14 експертів, найбільш відомі з яких Андре Уорд, Тімоті Бредлі і Тедді Атлас.

У новій версії рейтингу Василь Ломаченко (14-2, 10 КО) і Олександр Усик (18-0, 13 КО) втратили по одній позиції. Вперед вони пропустили Тайсона Ф’юрі (30-0-1, 21 КО).

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Динамо Киев объявило состав на матч Лиги Европы с Хоффенхаймом

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua