Goodnews.ua


Зеленський — про можливий наступ із півночі: Буданов каже, що його трішки не так зрозуміли

Июль 15
15:48 2024


Сили оборони України на Харківщині провели серйозну роботу, щоб стримати потужний наступ РФ з півночі. Це дозволило унеможливити наявність сильного угрупування ворога на іншому напрямку.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це Президент України Володимир Зеленський повідомив під час пресконференції.

«Я подзвонив після цієї заяви генералу Буданову (начальник ГУР Міноборони — ред.), і він сказав, що трішки не так його зрозуміли. Тобто ми розуміємо, що наступи можуть бути, ми з вами у війні з росіянами, наступ просто може бути. Я вважаю, що на сході — найскладніша ситуація, на мою думку і думку командування Збройними силами України. Ми вважаємо, що на Харківщині зроблена серйозна робота, я б так сказав, щоб унеможливити потужний наступ з півночі. Через те, що там було зупинено, ця зупинка затягнула туди війська з різних куточків, які стояли вздовж нашого кордону, що унеможливило наявності їх сильного угрупування з іншого боку», — сказав Зеленський.

Читайте також: Військові наразі не фіксують скупчення ворожих сил біля Чернігівщини та Сумщини

Як повідомляв Укрінформ, напередодні очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов заявив, що ситуація з атаками Росії на Україну із півночі має тенденцію до загострення.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Як живе Суджа – місто, яке контролюють українські військові

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua