Goodnews.ua


Зеленський: Не припиняємо роботу з партнерами для того, щоб у нас було більше систем ППО

Август 11
21:37 2024


Відео: Офіс Президента

“Нашим пріоритетом залишається максимальне посилення українського повітряного щита. Нашої ППО, нашої бойової авіації. Щоночі й щодня протягом цієї війни українці страждають від російських ударів. Дійсно багато вже зроблено для нашої можливості захищатись, але ще не все, що необхідно. Ми не припиняємо роботи з партнерами для того, щоб у нас було більше систем ППО та більше якісної підготовки й забезпечення всіх підрозділів захисників неба”, — зазначив Зеленський.

Читайте також: Сирський про ситуацію на фронті: Продовжуємо операцію

Глава держави підкреслив, що “звичайно, один із ключових елементів повітряного щита будь-якої держави – це бойова авіація. На всіх рівнях ми маємо й надалі продовжувати говорити партнерам, що потрібно для закриття українського неба – закриття від «шахедів» та від ракет. У тому числі від північнокорейських ракет”.

“Терор повинен програвати завжди – це базовий принцип захисту життя. І про це так само ми будемо й надалі говорити з партнерами – як ППО захищає життя, так і зняття обмежень на далекобійні удари збереже тисячі людських життів”, — заявив глава держави.

Як повідомляв Укрінформ, протиповітряна оборона України збила 53 із 57 ударних безпілотників типу Shahed, якими російські загарбники атакували в ніч на 11 серпня.

Фото: ОП

Share

Статьи по теме

Останні новини

Экс-форварда сборной Франции задержали по обвинению в сексуальном насилии

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua