Goodnews.ua


Замах на Трампа: CNN повідомляє, що стрільцем виявився республіканець

Июль 14
13:35 2024


Нападником, який вистрілив на передвиборчому мітингу у Дональда Трампа виявився зареєстрований республіканець, який раніше зробив невеликий фінансовий внесок у фонд Демократичної партії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNN.

«Стрільцем, який, як стверджує влада, намагався вбити колишнього президента Дональда Трампа, виявився 20-річний зареєстрований республіканець, який раніше зробив невеликий фінансовий внесок у фонд Демократичної партії», — йдеться у повідомленні.

Записи Федеральної виборчої комісії показують, що донор, який зареєстрований під ім’ям Томас Крукс ( ім’я стрільця — ред.), передав 15 доларів комітету політичних дій, який виступає за Демократів під назвою «Progressive Turnout Project», у січні 2021 року.

Як повідомляє CNN, внаслідок стрілянини на передвиборчому мітингу експрезидента США Дональда Трампа у місті Батлер штату Пенсильванія одна людина загинула, ще двоє були поранені. Обоє поранених перебувають у важкому стані.

Читайте також: У США ідентифікували підозрюваного у замаху на Трампа

Як повідомляв Укрінформ, під час виборчого мітингу Трампа у Батлері (штат Пенсильванія) сталася стрілянина. Правоохоронні органи США «нейтралізували» особу, що вчинила стрілянину. Інцидент розслідується як можливий замах на вбивство.

Стрілець, який намагався вбити колишнього президента США Дональда Трампа, був ідентифікований як 20-річний Томас Метью Крукс з Бетел-Парку, штат Пенсильванія.

Президент США Джо Байден засудив напад на Трампа й висловив вдячність Секретній службі США за оперативне реагування.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме

Останні новини

Сын Роналдиньо подписал контракт с Бернли

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua