Goodnews.ua


Ворожі БПЛА розпочали атаку з півночі, продовжили з півдня

Октябрь 04
04:50 2024


Ворожі БПЛА розпочали атаку України з півночі, у низці областей оголосили повітряну тривогу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляють Повітряні сили у Телеграмі.

04:38 — через загрозу БПЛА оголошено повітряну тривогу у Кіровоградській області, повідомляють Повітряні сили у Телеграмі. «Може працювати ППО», — додається у дописі.

02:34 — «БпЛА на Одещині! Курсом на Вінниччину», — передають ПС ЗСУ.

01:51 — з півдня зайшла ще одна група «Шахедів», Повітряні сили повідомляють про її пересування: «БпЛА на Одещині! Курсом на Вінниччину. БпЛА на Миколаївщині.Курсом на Кіровоградщину».

01:24 — Повітряні сили оновили дані щодо руху ударних БПЛА: «БпЛА на Одещині! Курсом на північ. БпЛА на Миколаївщині.Курсом на північ. БпЛА Черкаська область, курсом на Київщину, де у зв’язку з цим оголошена повітряна тривога. Можлива робота ППО».

01:01 — відбій повітряної тривоги для Київщини.

00:52 — вдруге за ніч повітряна тривога на Київщині. Про це передають Повітряні сили: «Київська область — повітряна тривога!»

00:45 — оновлення інформації щодо руху «Шахедів»: «БпЛА північніше Одеси! Курсом на північ. Нова група в орієнтовній кількості дев’яти одиниць колоною наближаються до Одещини тим же курсом. БпЛА в районі Кропивницького. БпЛА Черкаська область, курсом на захід. ! БпЛА на Житомирщині. Курсом на захід».

00:23 — «Відбій загрози Київщина», — повідомили Повітряні сили.

23:54 — Повітряні сили оновили дані щодо руху «Шахедів»:»БпЛА на межі Миколаївської та Дніпропетровської області! Курсом на північ. БпЛА на півдні Кіровоградщини. Курс на Кропивницький. ! БпЛА на Київщині, один в межах Києва, інший в напрямку Білої Церкви».

23:31 — У Києві оголосили повітряну тривогу, повідомляє у Телеграмі КМВА.

23:29 — «БпЛА на Київщині. Курсом на Київ», — повідомили Повітряні сили.

23:24 — «Дніпропетровська область — повітряна тривога через ймовірну загрозу застосування ударних БпЛА! Можлива робота ППО, — передають ПС ЗСУ.

23:14 — Повітряні сили інформують про подальший рух «Шахедів»: «Херсонська та Миколаївська області — повітряна тривога через ймовірну загрозу застосування ударних БпЛА! Можлива робота ППО».

23:02 — через загрозу БПЛА у низці областей оголосили повітряну тривогу, повідомляють Повітряні сили: «Київська, Черкаська області — повітряна тривога через ймовірну загрозу застосування ударних БпЛА! Можлива робота ППО».

22:36 — «Чернігівська область — повітряна тривога через ймовірну загрозу застосування ударних БпЛА! Можлива робота ППО», — попередили ПС ЗСУ.

22:00 — за інформацією Повітряних Сил, у Полтавській області — повітряна тривога через ймовірну загрозу застосування ударних БпЛА! Можлива робота ППО.

21:23 — «Увага! Чернігівська область — повітряна тривога через ймовірну загрозу застосування ударних БпЛА! Можлива робота ППО», — зазначають Повітряні сили.

21:17 — «Сумська область — повітряна тривога через БпЛА, можлива робота ППО», — йдеться у публікації.

Як повідомляв Укрінформ, на Харківщині внаслідок російських обстрілів постраждали троє людей.

Фото ілюстративне

Share

Статьи по теме

Останні новини

Магуайр принес игравшему в меньшинстве Манчестер Юнайтед ничью в матче с Порту

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua