Goodnews.ua


Ворог ховає великі кораблі, але полювання не має припинятися — Юсов

Июнь 07
11:44 2024


Ворог ховає великі кораблі і носіїв «Калібрів». Це означає, що полювання не має зупинятися, полюватимемо на менші цілі.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, передає Укрінформ.

«Ворог ховає великі кораблі і носіїв «Калібрів». Це означає, що полювання не має зупинятися, полюватимемо на менші цілі. Кораблі зразка «Сатурн» чи «Тунець» — це менші цілі, але не менш важливі. Ворог використовує їх для патрулювання, перевезення БК, особового складу, транспортування інших суден. Усе це послаблює спроможності російського флоту», — зазначив Юсов.

Він нагадав, що морські ударні дрони Magura цього року відправили на дно кілька російський кораблів.

Читайте також: У Чорному морі бійці ГУР знищили ще один ворожий корабель — Юсов

«Мова і про ті самі «Тунці», і про «Цезаря Кунікова», і про «Сєргєя Котова», і про великі кораблі, ракетні крейсери. Цілий склад російських кораблів було виведено з ладу. В цілому українцям вдалося вивести з ладу третину російських плавзасобів Чорноморського флоту. А це означає, що знижується загроза десантних операцій, використання ворожого флоту і носіїв «Калібрів», — сказав речник ГУР.

Як повідомляв Укрінформ, 6 червня спецпідрозділ 9 департаменту ГУР МОУ біля берегів тимчасово окупованого Криму завдав успішного удару по російському рейдовому буксиру проєкту 498 «Сатурн».

Share

Статьи по теме

Останні новини

Цьогоріч грант на навчання через «Дію» отримали близько 17 тисяч абітурієнтів — Федоров

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua